2020-07-02

A volt Életmódklub (Kaposvár)

Amiért Klub lett, és amit kaptak 

Életmódklub

Az Életért, a Földért, az Egészségért Alapítvány (a fenéket! a „bolond” volt, csak így jobban hangzik!) elindított egy kezdeményezést, melynek lényege a következő:

Az „bolond” nem kevesebbet akar, mint elősegíteni az emberek boldogulását a jövőben.

Az elmélet, mi szerint „megy”, a következő: Érzelmeink gondolataink alapja… Gondolataink alapján cselekszünk… Az, hogy, hogyan érezzük magunkat, egészségi állapotunktól függ. Egészségünk táplálékainkban rejlik! Az egészséges ember jókedvű, vidám, odaadó, megértő… „építő” hatású! Míg az, az ember, ki bármilyen egészségügyi károsodásban szenved: Rossz kedvű, türelmetlen, agresszív, zárkózott… „romboló” hatású!

Ezen összefüggéseket ismerve igyekszik az alapítvány a természetes élet- és gyógymódok propagálásával elősegíteni a „MEGMENTÉST”!

Az elmúlt száz év alatt nagy csapást mértünk élővilágunkra, a természetre, egészségünkre…

Nincs tiszta ivóvizünk, levegőnk… Úgy elszennyeztünk bolygónkat, hogy szinte az utolsó „órában” vagyunk, hogy tegyünk valamit pusztulása ellen… Olyan élelmiszereket gyártunk, melyek betegségekből, betegségekbe taszítja az embereket… Gyermekrák, allergiák, állandó fejfájások… és még lehetne sorolni.

Az egészségünkkel az egészséges tudatot is taccsra vágtuk. Milliók élnek, „hatalmasoktól” által kizsigerelve, utcán fagynak meg emberek, vagy szemétben turkálnak, hogy ne halljanak éhen. A pénz teljesen átvette az uralmat a józan ész felett. Többszörösen leadózott pénzünket újabb csellel szedik el, nyomorba döntve családokat. Nem látok mást sok emberek arcán, csak szenvedést, bánatot, félelmet…, hogy mi lesz holnap?

Olyan embereket igyekszik összefogni, kik keresik, a boldogságot, a boldogulást, elegük van a sok kínzó betegségből, kiszolgáltatottságból… és úgy gondolják, hogy szívesen lennének tagjai egy olyan önsegélyező összefogásnak, mely a már leadózott fizetésükből építenek fel maguknak saját ellátásra minden lehetséges dolgot. Legyen az élelmiszer (de „tiszta”, a természet adta élelmiszer), szórakozás...

Az Klub lényege, hogy napjaink civilizációs betegségeit, az egyre szörnyűbb állapotban lévő emberi egészséget és tudatot, tudatosan befolyásolják egy kedvezőbb irányba, és egészségüket visszaszerezzék. Teszik ezt úgy, hogy felismerték, hogy a jelenlegi, katasztrofális egészségügyi állapotot, az ember által manipulált, denaturált, génkezelt, vegyszerezett, adalékanyagokkal tömött élelmiszerek, azok helytelen módon-, és összetételben való fogyasztásának köszönhetik. Ezért gondoskodnak saját ellátásukról, boldogulásukról úgy, hogy pénzüket összedobva (közbeszerzés, vagy gyártás… például), minden hivatalos szervet kizárva, olcsón és megfizethetően működtetnek minden kezdeményezést (élelmiszer ellátás, szórakozás, építés, saját média…)

Az így összefogott társaság, nem bejegyzett klubként működik. Nem támaszkodik semmilyen állami, elszámolásra köteles külső támogatásokra – amennyiben kap, azt szívesen veszi – csak a klubtagokéra. Ennek oka a következő: Azok az emberek, kik belépnek ebbe a klubba, kedvezményekhez jutnak. Előnyöket fognak maguknak kovácsolni, mégpedig az összefogásból származó előnyöket. A megkeresett, leadózott pénzükből fognak létrehozni maguknak ellátást, bio-, reform ételekből, ételkülönlegességekből, melyek gyógyulásukhoz, egészségük megőrzéséhez szükséges. Különböző okok miatt, mint időhiány, hozzá nem értés… nem tudnak foglalkozni kellőképen önmagukkal és egészségükkel sokan. A klub által kiépített tanácsadási rendszer, az egészségre szabott étkeztetés, a kért ételek elkészítése (legyen az búzafű lé, biocsírák, készételek, frissen préselt gyümölcs, és zöldséglevek…), mindez kiszállítva a tagoknak…, ennek fenntartása úgy, hogy a már leadózott pénzükből arra törekszünk, hogy csak a „rezsit” keljen fizetni, nincs áfa és újabb adó. Ez azt eredményezi, hogy olcsón jutnak olyan ételekhez, ami egészségükhöz szükséges.

A tagok bio-, reform ebédhez, vegetáriánus ételhez, de akár hagyományos ételekhez is, valamint frissen facsart zöldség-, és gyümölcslevekhez, összeállított gyógyteákhoz, tanácsadáshoz, ételkészítés tanulásának lehetőségéhez, tiszta egészséges ivóvízhez, … juthatnak, úgy, hogy „mozdulni sem kell érte”. A tagok – kérésükre – kézhez kaphatnak egy, az alapítvány által elkészített, de orvosi kutatási eredményeken alapuló írásos összeállítást. Ez az írásos anyag a tudomány által már ismert, feltárt, legkisebb, a szervezet építését szolgáló elemeket mutatja be, illetve azoknak a szervezetre való hatását, de kitér arra is, hogy miben találhatóak, hogyan kell fogyasztani a megfelelő gyógyhatás-, egészség megőrzés érdekében. 

Ez mellett a hagyományos ételek is megmaradnak, az azt igénylők kedvéért!

Klubtagsági feltételek: Nincs feltétel, vagyis, minimális! Ugyan akkor aki „ide jön”, az tudomásul veszi, hogy önerőből jön létre és marad fenn – nagyrészt – a kezdeményezés, és ennek megfelelően türelemmel, nem követelődző stílusban kapcsolódik a rendszerhez. Kész azt támogatni lehetőségei szerint, hogy minél olcsóbban tudjuk működtetni az ellátást…

Bár nem tudom, ki vagy, de gondolom, Te is csak egy ÉN, ajánlom a lenti videókat!
Talán Neked is hasznodra lesz.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése