2020-11-18

Főoldal

 SZIASZTOK! 

Megírtam, az Iránytű "GYÓGYÍTÓ TÁPLÁLÉKOK" című könyvem. A könyvben: receptek, képek, szabályok, tanácsok, érvek, élettani hatások kúrák...)

Ide kattintva olvashatod a könyv propagáló írását!

Bevezető 

(Fontosnak tartottam ezt elmondani itt.):

Én nem vitaindítónak szánom amit teszek, amit olvasol.

Úgy gondolom, nincs vitaalapja senkinek velem szemben mindaddig, amíg az általam leírtakat nem azon az úton végigjárva vizsgálja meg, amelyiket én megjártam.

Lehet akármilyen tudományra, szakemberekre... hivatkozni. Ők sem járták meg ezt az utat, és akiknek a könyvükből tanultak, azok sem.

Nincs nekem semmi gondom azzal, ha Te nem akarsz változtatni, mert olyan ember vagy – esetleg –, aki szorgalmazza a változást, de csak akkor, ha nem jár változtatással.

Nem kell elvenni másoktól a reményt, alaptalan dolgokra hivatkozva!

Szívesen segítem elő Életmód klubok működtetését, a "GYÓGYÍTÓ TÁPLÁLÉKOK" elterjesztését.
Ezt egy több mint húsz éves alapítványi munka előzte meg, amiben elég sok információra tettem szert a természetes élet-, és gyógymódok terén.
Mindent, amit rólam és a gyógyító táplálékokról tudni szeretnétek, ezen a blogon elérhető.

Az „Életmód Klub”-ok – a „LÉTÜNKÉRT” Társaság tagjaként – azok számára jött létre, akik úgy gondolják, ideje életmódot váltani, mert már elegük van a betegségekből, a kizsákmányolásból. (Ilyen klubot bárhol be
lehet indítani, én szívesen segítek!)
A fentiek ellen, természetes élelmiszerekkel, és „okos cserekereskedelemmel” teszünk, az ALAVETŐ EMBERI JOGUNKAL ÉLVE

Működési formánk: KLUB, melynek tagjai egyben a Létünkért Polgári Jogi Társaság tagjai is egyben.

Itt, ezen a klubon belül elsősorban natúr, természetes készételeket, alapanyagokat, étkezéshez előkészített alapanyagokat kaphatnak a tagok, a következő megfontolásokból:

A szervezet olyan, mint a folyó. Ha nem szennyezik tovább, magától kitisztul.

 „Táplálékaitokban keressétek gyógyulásotokat!” Hippocrates

A megfelelő időben és összetételben fogyasztott ételeket, nyugodtan nevezzétek

 >>>>GYÓGYÍTÓ TÁPLÁLÉKOKNAK!<<<<

 


Hogy mit tud nyújtani a Klub?

Olvasd el, mit írtak, erre a szövegre kattintva!

 

Szabályzatot, elveket erre a szövegre kattintva olvashatod!

 

Aki a Klubba belép, automatikusan elfogadta a szabályzatot, és a tagságot a „LÉTÜNKÉRT”-be, még akkor is, ha elmulasztotta az kitölteni! A tagság semmilyen anyagi kötelezettséggel nem jár, a befektetett energiákat osztjuk vissza. A befektetett energia lehet: munka, alapanyag, pénz, szolgáltatás, stb.

Az Életmód Klub Tagjait a következőkkel tudja ellátni:

 

1. „GYÓGYÍTÓ TÁPLÁLÉKOK”.

A gyógyító táplálékok ilyen formában sajnos szinte még sehol nem elérhetők. Ez nem vegán, vegetáriánus vagy diétás étel, hanem teljes értékű növényi étrend. Nem véletlenül van a nevében a „teljes értékű” meghatározás. Valóban mindent tartalmaz, amire a szervezetnek szüksége van. Ezt a kínálatot kifejezetten kúraszerűen (minimum 1 hónapig) ajánlott fogyasztani, de legjobb, ha életvitelszerűen ezt fogyasztja az ember, kizárva így a civilizációs betegségek jelentős részét.

A facebook képeken egyszeri étkezés mennyisége látható.

 

Hatását az étel csak akkor tudja kifejteni, ha betartod a „FONTOS TUDNI” címszó alatt leírtakat, melyet lejjebb találsz.

 

Azok, akik az 1 hónapot kibírják, már az első két hétben érezhetik áldásos hatását, legyen szó a betegségek nagy többségéről.

Itt készítünk napi szinten (H-P-ig) gluténmentes változatot is, barnarizs, zab, köles, hajdina, burgonya felhasználásával.

Így fogyaszthatják glutén-, tej-, laktóz-, és egyéb érzékenyek, diétázók, cukorbetegek, stb.

 

Ebben a kúrában az egész napi étkezést biztosítjuk, a délelőtti gyümölcsöt kivéve. Részletesebb tájékoztatót a következő linken találsz: IRÁNYTŰ AZ EGÉSZSÉGHEZ (https://csak1bolondblogja.blogspot.com/2020/06/betegseg-es-fajdalom-nelkul.html)

 

Ide kattintva képeket találsz az eddigi ételekről.

 

H-P-ig van ellátás.

Ez az ellátás 1800 Ft támogatási befizetést, vagy hasonló értékű ellenszolgáltatást, árut stb. igényel.

Elkészült az Iránytű „GYÓGYÍTÓ TÁPLÁLÉKOK” című írásom, mely összefoglal minden információt a gyógyító táplálékokkal kapcsolatosan! Benne: receptek, szabályok, érvek, leírások...

Bevezetésre került a telefonos, és E-mailes kapcsolattartási, és igényjelzési lehetőség, hogy azok is kapcsolódni tudjanak, akik nem használnak facebookot.

 

Kapcsolat:

 

E-mailes: letunkert@gmail.com

 

Tel: 06301274551

 

2. ÁLLATI TERMÉK MENTES ÉTELEK.

Nevezhető vegánnak, annyi különbséggel, hogy készülnek olyan vegán termékek, amelyek tartalmaznak nem természetes alapanyagokat. Ez az ajánlat olyan ételeket tartalmaz, amelyek teljesen növényi alapanyagúak, és nincsenek bennük adalékanyagok, színezékek stb.

Ugyanaz, mint az 1. pontban szereplő étel, csak 1 adagnyi.

A facebook képeken egyszeri étkezés mennyisége látható.

 

Éthordót (három részes, fogantyús, névvel feliratozva a fülén és tetején) itt is biztosítani kell, ha nincs, adunk.  Értéke 1500 Ft. Ennyit kell fizetni érte. Csere éthordóval értelemszerűen 3000 Ft.

 

H-P-ig van ellátás ebből is.

Ez az ellátás 1200 Ft támogatási befizetést, vagy hasonló értékű ellenszolgáltatást, árut stb. igényel.

 

Ebben az esetben nem kúraként fogyasztod, hiszen eszel mellette mást.

Ennek ellenére, még így is ajánlott, mert legalább nem egészségtelent eszel, és energiát viszel be.

 

3. NAPI EGYSZERI KISZÁLLÍTÁSSAL (Előrendeléssel, dél körüli kiszállítással)

Ez egyfajta „pihenő” lehetőség, melyet naponta lehet rendelni, és a már megszokott formákat és ízeket próbálja visszaadni, csak állati termék mentesen. Ilyenek:

-        pizza

-        hamburger

-        gyros tésztában

-        gyros gluténmentes (sütőben, héjában sült, fűszerezett burgonyával)

-        palacsinta (3 db)

-        pástétomos szendvics (3 db)

-        tönkölylisztből készült ropogtatnivalók (pogácsa stb.)

-        aszalványokkal édesített süteménypótlók

 

Ezeknek az ajánlatoknak a listáját ezen a linken találod: PIHENŐ ÉTELEK LISTÁJA https://docs.google.com/spreadsheets/d/12ODOiD-HLDkSo0l-S-7ZiaBKNXrXLqw8KwJgRZ8scBs/edit?usp=sharing

 

H-Szo-ig van ellátás ebből.

Tételenként az ellátás 1000 Ft támogatási befizetést, vagy hasonló értékű ellenszolgáltatást, árut stb. igényel, ezen kívül 500 Ft a kiszállítás címenként.

 

Érdemes sütőben rámelegíteni ezekre! (Mikróban semmit!)

 

4. FAGYASZTOTT, ELŐKÉSZÍTETT ÉTELEK, ALAPANYAGOK

Ezek olyan, szintén állati termék mentes ételek, amelyek segítségével otthon is gyorsan készíthetsz jó, egészséges ételeket.

Ezeket az ajánlatokat itt találod: KLUB KÉSZLET (https://docs.google.com/spreadsheets/d/1yhbEGKUbaF2C7g2Nb0ENiBWZKUsxrdxc1IKREeJWaTA/edit?usp=sharing )

 

H-P-ig van ellátás ebből is.

 

Privát üzenetben tudsz elérni, ott keress! (Erős Győző), vagy a kluboldalakon megadott telefonszámon!

Nézzétek el nekem, de nem tudok semmit adni azoknak, akikkel előtte nem beszéltem telefonon. Ez a Klub védelmét szolgálja.

 

Mindent, amit rólam és a gyógyító táplálékokról tudni szeretnétek: ITT! 

 

Elsősorban cserélünk! Állati termékeket, fehérlisztet, élesztőt és cukrot, és ezeket tartalmazó dolgokat nem használunk, ezért azt nem kérünk. Ha nincs mit adnod cserébe, az árát letétbe kérem, vagy csak beteszed a Klubba, hogy alapanyagokat vehessünk.  A letét addig marad nálunk, amíg nem tudsz olyat adni, amire szükségem van.

 

Ahol Életmód Klubot hoztunk létre, ott igyekszünk eljuttatni Hozzád, amire szükséged van.

A lentiekben láthatod a kiszállítási feltételeket!

 

ÉLETMÓD KLUB (LÉTÜNKÉRT)

 

Ajka (A kiszállítás megoldott)

https://www.facebook.com/groups/Ajka.Eletmod.Klub/

 

Veszprém (Kiszállítás 25000 Ft érték felett.)

https://www.facebook.com/groups/Veszpremi.Eletmod.Klub/

 

Tapolca (Kiszállítás 25000 Ft érték felett.)

 

https://www.facebook.com/groups/Tapolcai.Eletmod.Klub/

 

Pápa (Kiszállítás 25000 Ft érték felett.)

https://www.facebook.com/groups/Papai.Eletmod.Klub/

 

>>>Megjegyzések, jótanácsok: A két adag ételt egybe rakom éthordóba, nem külön választva. Ha nem tudsz két (csere éthordó is) egybe illeszthető fogantyús éthordót adni, akkor adok, de az árát kérem (1db 1500 Ft).

 

Tipp: Ha nem tudtad megenni az ebédet, ne dobd ki! Gabonából, hüvelyesekből, de még a hőkezelt zöldségekből is, illetve ezek keverékéből, nagyon finom, és egészséges pástétom készíthető. Tegyél hozzá ízlés szerint fokhagymát (antibakteriális hatás), vöröshagymát (természetes só tartalom), sörélesztőpelyhet (1 csészényi anyaghoz egy csapott teáskanálnyit, B vitaminokat tartalmaz, selymesebbé teszi a pástétomot), és ízesítsd, ha kell (csak természetes fűszerekkel), hidegen sajtolt olivaolajat (jó a magas koleszterinre), amitől turmixolható lesz az egész.

 

A csillaggal (*) jelölt alapanyagok organikus (vegyszer nélküli) termesztésből valók.

Az ajándék nem tud állandó lenni sajnos, mert véges a készletem Kedvesem kertjéből.

Egy idő után felfedezhető a lágyabb íz is, ami igazán élvezetes tud lenni, csak le kell tisztulni kicsit az ízlelőbimbóknak, aminek odavágott a sok ízfokozó, cukor, ecet és egyéb.

 

Kerüljétek a mikrohullámú sütő használatát! Inkább hidegen egyétek, mint mikrózva! Nem okoz semmi gondot ezeknek az ételeknek a hidegen való fogyasztása.

Nagyon ritkán használunk olajat, mert az égett olaj rákkeltő, ezzel szemben a kókuszzsír még 400 C fokon sem ég meg. Ha olajat használok, leginkább hidegen sajtolt olivaolajat, azt is legtöbbször utólag teszem bele úgy, hogy főzés idejére beleáztattam a zöldfűszereket (Pl. lecsó. Kevés kókuszzsírban sütöm, párolom puhára, aztán mennek bele a beáztatott fűszerek.)

 

Egyébként nem célom, hogy főzzek Rátok. Abban bízom, ha észreveszitek élettanilag hogy hat Rátok, megtanuljátok, és a családotokat is megmentitek. Semmit nem titkolok.

25 évet foglalkoztam a betegség és a táplálkozás kapcsolatával, a természetes élet-, és gyógymódokkal magán, és alapítvány kereteken belül. Az ételek, amiket ajánlok, valóban gyógyítanak. Még olyan esetekben is, amikor az orvostudomány azt állítja: „lehetetlen”!

Nem nagy ördöngösség, csak annyi az egész, hogy olyan ételt osztok meg Veled, amiben nincs színezék, adalék, ízfokozó, denaturált alapanyag, méreg, állati termék, cukor…

Elmúlik az asztmád, a lábszárfekélyed, a pattanásaid, rendezi a nemi apparátus működését, nem lesz gyomorfekélyed, rákod, helyrehozza az idegrendszeredet. Szinte az összes civilizációs betegséget gyógyítja.

 

Kaposvárról jöttem Ajkára. Ott szinte „legendává” váltak az ételeim, szerették a Klubot. Jöttek Köszönő levelek köszönőlevelek, beszámolók gyógyult emberektől, íródtak újságcikkek

Ha meg akarod érteni, mit is kínálok, nézd meg ezt a videót a szövegre kattintva!

Vagy látogass el ide!

 

Privát üzenetben tudsz engem elérni, ha érdekel, és én elmagyarázok ezzel kapcsolatban mindent szívesen!

 

Fontos tudni!

Csak így vállalom, amit ígértem! („Gyógyító táplálék”. Persze a lábad nem nő ki, de nagyon sok betegség visszafordítható, gyógyítható, az egészség megőrizhető.)

 

1. Nem ehetsz mást, mint amit adok (persze eltérhetsz ettől az étrendtől „pihenés” képpen, de az nem szolgálja az egészséged, és késlelteted a gyógyulást), és csak tiszta vizet (min 2-3 litert), vagy natúr zöld gyógyteát ihatsz, vagy frissen facsart leveket (délelőtt gyümölcslé, de a különböző fajtájú gyümölcsöket nem keverheted!), ezeket is csak éhgyomorra, kortyonként. Nem ihatsz étkezés után, mert hígítja az emésztőnedveket. Étkezés előtt 20-30 perccel igyál egy nagy pohár tiszta vizet, így elkerülöd a kajálás utáni szomjas érzést.

 

2. Jó ha betartod, ha az egészséged a cél, hogy mit mikor eszel!

- Délelőtt kizárólag gyümölcs, gyümölcslé (amikor van). Csak külön fogyasztható! Ne keverd a gyümölcsfajtákat, mert úgy erjednek a gyomorban, és savasítanak.

- Délben a főétel 12-15 óra közt. Ezek legyenek gabonák, magvak, hüvelyesek, zöldségek, és a zöldségek legyenek többségben mindig! A hüvelyeseket csak 10%-ban alkalmazd egy étkezéshez, mert magas a fehérjetartalmuk.

- Délután 15-17 óra közt (de minimum 1,5-2 óra teljen el az elfogyasztott ebéd után) fél csészényi olajos mag és nem több, amelybe lehet aszalványt is keverni.

- Estére 18-20 óra közt, de lefekvés előtt minimum 2-3 órával vacsora, ami akár az ebéd másik fele is lehet. Gabona, olajos mag, zöldség szerepelhet benne, amelyben a zöldségek játszanak túlnyomó szerepet!

 

3. Tudnod kell, hogy ezek az ételek magas energia tartalmúak, és sokkal hamarabb felszívódnak. A legsűrűbb összetételűek is (gabona, olajos mag, babfélék) 1-2 óra alatt emésztődnek. Eleinte, ha hamar éhséget érzel, ennek két oka lesz:

 

a) A szervezeted nem tudja, hogy ez a bevitt energia mennyiség nem csak pillanatnyi hóbort részedről, és azonnal felhasználja a szervezetedben lezajló káros folyamatok kezelésére.

Kell pár nap, mire észreveszi, hogy napi bevitelről van szó, és megnyugszik.

b) A szervezetben felhalmozódott többletek is éhesek, mint pl. a Candida gomba. Ha nem kap táplálékot, rángatja a belsődet, és nem múlik el az éhségérzeted, míg nem eszel valami élesztőset, vagy cukrosat, mivel az a tápláléka. Olyan ez, mint a koffein-, vagy a nikotinéhség.

 

Legalább két hét kell, mire megszokod, és sokkal kevesebb táplálékkal be fogod érni, mert valójában nem a gyomrot kell megtölteni, hanem megfelelő mennyiségű energiát bevinni, amire az élő ételek a legjobbak. Az első időszak nehéz, ki kell bírni.

A testsúlyod - akár kövér, akár sovány vagy - elég gyorsan beáll az ideálisra a gyógyító táplálékok hatásaként.

 

4. Fontosnak tartom megjegyezni, hogy a ma emberének az ízlelőbimbói kissé érzéketlenné váltak a különleges ízekre, köszönhetően a durva, erős fűszereknek, ízesítésnek: só, bors, ecet, cukor, ízfokozók. Ezért aztán a lágyabb, és más ízeket, nem érezzük, vagy ha igen, nem kedveljük, mert elszoktunk. Kell egy kis idő, míg ráhangolódsz.

 

5. Van egy mondás: „Ételedet idd meg, Italodat rágd meg.” Jelentése egyszerű. Arra utal, hogy addig rágd az ételt, míg – szinte – annyira folyékonnyá nem válik a szádban, mint a víz. Ez elég lényeges, mert az emésztés már a szájban megkezdődik a nyállal. A kevésbé megrágott ételeket, az emésztő szervednek kell feldolgoznia, és bizony a keményebb fajta gabonák evésekor ez akár fájdalmas is lehet a gyomornak. Tudom, hogy sokan nem szeretnek rágni - én sem - csak nyelni, mint kacsa a nokedlit, de ha a gyógyító táplálékokat eszed, rágd meg rendesen!

 

6. Nehogy megmikrózd ezt a kaját, mert végzel vele! Légkeveréses sütőben, vagy grillsütőben melegítsd kis hőmérsékleten.

 

7. Talán még Te is beleférsz. Vannak emberek, akiknek küldök amolyan "gyorsételt". Készítek hamburgerhúst, csak persze vegánban, tönkölyből, zabból, sárgaborsóból, természetes fűszerekből, aztán lefagyasztom. Készítek pástétomokat üvegbe rakva, amelyek vaj és egyéb szarság helyett használhatók. Gabonából, hüvelyesekből, ezek keverékéből. Töltök most már lassan hurkát, és kolbászt is gabonákból. Csomagolok le főtt gabonaköreteket hüvelyesekkel, melyeket melegítés után lehet fogyasztani, vagy akár pástétomot, öntetet lehet készíteni belőlük. Gabonából, hüvelyesekből, de még a hőkezelt zöldségekből is -  illetve ezek keverékéből - nagyon finom, és egészséges pástétom készíthető. Tegyél hozzá ízlés szerint fokhagymát (antibakteriális hatás), vöröshagymát (természetes só tartalom), sörélesztőpelyhet (1 csészényi anyaghoz egy csapott teáskanálnyit, B vitaminokat tartalmaz, selymesebbé teszi a pástétomot), és ízesítsd, ha kell (csak természetes fűszerekkel), hidegen sajtolt olivaolajat (jó a magas koleszterinre), amitől turmixolható lesz az egész. Ha ezekhez normális kenyeret veszel, ami teljes kiőrlésű, adalék nélküli, ha mód van rá, élesztő nélküli, akkor nyert ügyed van. Gabonákat, és hüvelyeseket is tudok adni.

 

 




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése