2020-10-31

MENTSD MEG A MELLED, MENTSD MEG A MÉHED! (NŐI GONDOK)



MENTSD MEG A MELLED, MENTSD MEG A MÉHED! (NŐI GONDOK)

„Olyan problémám van, amire jó, ha odafigyeltek Ti is.

Mindig erősen véreztem a menzesz alatt, de legalább mindig pontosan érkezett. Aztán hirtelen drasztikusan lecsökkent a mennyiség, és még késett is, és a kinézete is megváltozott: mintha vízzel hígították volna fel a véremet. Azt gondoltam, hogy eljött a változókor. Aztán kialakult, hogy most már kb. 1,5 hónapja folyamatosan vérezgetek így. Nőgyógyász megállapította, hogy nem vált le a méhnyálkahártya, hanem folyamatosan megvastagodott, és magától nem is fog eltűnni, vagy igen, de úgy, hogy hirtelen elönt a vér. Ösztrogén többlet - ennyit mondott. Hétfőn egy kisműtét keretében a nőgyógyász kikaparja a méhem belsejét. Elmondta, hogy ez bármilyen korban kialakulhat, és egyszeri alkalom nem probléma. Viszont 2-3 ilyen alkalom után már erősen javallott a méheltávolítás, mert a következő lépés a méhrák.

Annyira sokfélék a tünetek, hogy nem is állt össze nekem a kép, hogy ez lehet a problémám.

Ami szomorú, hogy a nőgyógyász csak a tünet kezelésével foglalkozik: megvastagodik a nyálkahártya -> kapirgálunk; 2-3 alkalom után -> méheltávolítunk, mert utána már a rák jön.

És tudja, hogy mindezt az ösztrogén többlet okozza, és még mindig nem adott beutalót a hormonvizsgálatra.

Ráadásul az ösztrogén többlet még mindig nem az OK, hanem csak tünet!

Az ösztrogén kétféleképpen kerülhet túlsúlyba a progeszteronhoz képest: vagy az ösztrogén emelkedik meg, vagy a másik csökken le. Mindkettő már okozat!

Az alábbi listáról néhány tünetet kivéve szinte mindegyiket produkáltam, mégis csak akkor bukkan fel ennek a problémának a lehetősége, amikor már műtétre van szükség.

· meddőség

· vetélés

· hajhullás

· vizesedés – ödémák

· premensturális szindróma

· depresszió, szorongás, hangulatingadozás, ingerlékenység

· hüvelyszárazság

· migrén, fejfájás

· krónikus fáradtság

· alacsony libidó

· lassú anyagcsere, elhízás

· erős menstruációs vérzés

· tüszőrepedés nélküli ciklusok

· szabálytalan menstruációs ciklusok

· PCOS – policisztás petefészek

Miért nem kaptam választ soha az életem során (36 év alatt) arra, hogy miért vérzek ilyen erősen?

Miért nem kaptam választ arra, hogy miért vannak ciszták a petefészkemen és a melleimben?

Miért nincs benne a protokollban az ösztrogénszint vizsgálata?

Miért csak a drasztikus állomás, a rák a figyelmeztetés, hogy most már qva nagy baj van?

Pontosan úgy alakul ki ez a súlyos betegség, ahogy Győző mondja: vannak fokozatok, és ha végigmentél ezeken az állomásokon, szépen eljutsz a rákig. Nincs mese.

Rajtunk áll, hogy ezt a folyamatot melyik stációban állítjuk meg!

Ez egy újabb kulcs: a hormonszint kontrollja.

Ráadásul, a családunkban lévő örökletes génhiba fokozottan indokolja az elővigyázatosságot.

Az a baj, hogy az enyhébb tünetekkel senki nem foglalkozik. Csak akkor kapnak észbe (sokszor már későn) az emberek, amikor már nagy baj van.

És a szomorú az, hogy a megoldás ott lenne az orvosok kezében, hiszen tudnak róla!

Nem értem, miért nem látják az összefüggéseket. Talán belefásultak egyfajta gondolatmenetbe, és nem tudnak lelépni arról az útról, amit az egyetemen beléjük sulykoltak? Passz. Pedig lehetne fejleszteni a megelőzést.

Amikor az erős vérzésem okát kutattam, az ultrahangon, citológiai vizsgálaton, a véralvadási és vérzékenységi vizsgálaton, na meg a vashiány vizsgálaton kívül nem jutottunk tovább. Nem volt magyarázat, fogadjam el, hogy folyamatosan pótolnom kell a vasat, vagy szépen lassan kimúlok az életből.

Talán nem kellett volna itt megállni a vizsgálatokkal, hiszen a hormonszint eltolódást is lehet mérni. És ha már megvan a mérés eredménye, akár el is lehet mondani a nőknek, hogy mire figyeljenek az életvitelükben.

Vannak már cikkek, amelyek arról szólnak, hogy miként alakul ki az ösztrogén többlet, mit okoz nem csak a nőknél, hanem a férfiaknál is. Van róla információ az interneten bőven. Mégis, egy-egy eset kapcsán nem biztos, hogy időben eljut a beteg a felismerésig, hogy őnála pont ez a baj.

Aztán odáig jutunk, hogy levágják a melleinket, kipakolják a nemi szerveinket.

Mindig is úgy gondoltam, hogy a szűrés maga, az nem megelőzés. Az csak olyan, mintha futnánk a vonat után. Nem felesleges, de a megelőzés nem itt kezdődik.” R.



Hozzáfűznivalóim:

A hormonháztartás egyensúlyának felborulásáról beszélünk, amiben nagy szerepet játszanak a szervezetbe bevitt, nagy mennyiségű, állati hormonok. Pl. a tojás szinte tömény állati hormon.

Nem véletlenül nem adok az ételekben (képek) - amit csak úgy hívok: GYÓGYÍTÓ TÁPLÁLÉKOK" - semmilyen állati terméket.

Tovább fokozzák a nőknél ezt az állapotot a használt kozmetikumok, és bizonyítottan az édesítőszerek zöme stb.

Ezen a linken találtok bővebb információt a bűnös parabénekről.

Vannak ma már olyan kozmetikumok, amelyek ártalmatlanok. Hadd mondjam itt el Nektek, hogy a legjobb testápoló sima avokádó- vagy mandulaolaj, de még a hidegen sajtolt napraforgó vagy olivaolaj is szóba jöhet. Ezek nem tömítik el a pórusaitokat, nem szívódnak fel méreganyagok, és elképesztően kevés kell belőlük, hiszen csak a tenyeredre kenve kell átdörzsölni a testedet.

Még egy érdekesség: pl. a fogkrém zeolitos kőtörmelékkel (Neurosan néven fut). Simán fogat lehet mosni vele, sőt készítenek is kifejezetten fogport.

Hölgyeim! Remélem elég világos volt. Nem kell elvérezni és görcsöktől szenvedni. A valódi vérzés valójában 2-3 napig tartó ún. pecsételő vérzés lenne abban az esetben, ha a szervezet egészséges. Szinte észrevehetetlen.

Hasznos lehet a betegség és táplálkozás kapcsolatáról szóló videó!



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése