2020-07-01

Az egészségügyről






Labszarfekély5 Lábszárfekély2 Labszárfekely4










Nos, ezek lábszárfekélyek. A mai napig nem tudják (vagy nem is akarják?), meggyógyítani. Amit látok eredmény, mindössze 21 napi kezelés eredménye. Természetesem, teljesen begyógyultak később. Gyógyszerek és kenőcsök nélkül csupán természetes módszerekkel kezelve, mint táplálkozás, desztillált víz, zeolitos kőtörmelék (por), született a látható eredmény.


Gondolkodjunk csak el. Gyógyítható, hiszen látod, vagy remélem elhiszed nekem, amit látsz valódi. Most gondolj bele abba, hogy nem csak erről van szó, nem csak erről a betegségről, hanem számos „civilizációs” betegségről, mert gyógyítható sok betegség, amit gyógyíthatatlannak „kiáltunk ki”.


Nézzük röviden, mire alapozta a gyógyítást F. Pista bácsi (Isten nyugosztalja). Azt mondta, hogy kialakulásának oka a túlzott fehérje bevitel, azok közt is inkább az állati fehérje. Ennek okán aztán a betegektől megvonta az állati fehérjét, és kifejezetten növényi étrendet alkalmazott. Annak is – leginkább – a nyers változatát. Leöblítette a sebet desztillált vízzel, majd rászórta jó vastagon a zeolitos kőport és fedőkötést tett rá. Láss csodát, 21 nap eredményét látod a képeken.


Ha ilyen egyszerű, miért nem kell? Ennek több oka is van. Figyeld meg az embereket! Ha azt mondom, hogy inkább bekapnak egy fejfájás elleni gyógyszert, nem törődve a mellékhatásokkal, mintsem kivonják azokat az anyagokat az étrendjükből, amiről a tudomány tudja, hogy a fejfájás okának 80%-a köszönhető neki (1. MNG mononátriumglutanát, mely egy mesterséges íz fokozó, vegeta, fűszerkeverékek, kész ételkonzervek...; 2. nitrit; 3. aminok; 4. koffein), mint sem lemondjon bármiről, ezekről a dolgokról.


Ugye nem gondolod, hogy nem helyes a megfigyelésem? Azért vesszük be inkább a gyógyszert, mert kényelmesebb, és semmiről nem kell lemondani. Persze ez nem gond, mert semmi nem gond az életben, de legyen bennünk annyi, hogy nem másokat hibáztatunk, felismerjük saját „felelősségünket” a szörnyűségek kialakulásában. Ez a dolgok ránk eső része.


Aztán: ugye nem helytelen a megfigyelésem, ha azt mondom, hogy orvosaink nem mondanak ilyen megoldásokat, a betegségek többségénél. Nem hívják fel a figyelmet a fehérjetöbblet fogyasztás és a betegségek kialakulásának összefüggésére. A mai napig olvasható, árassza a média: „a fehérjékből sosem elég”, miközben az orvostudomány már tudja, hogy az ajánlott napi 100-120 gramm fehérjebevitel enyhén szólva is túlzás, és ezt már hetven éve tudják. A 100-120 gramm javallott fehérje bevitel, egy több, mint száz évvel ezelőtti félre sikeredett patkánykísérlet eredménye, amiről tudják, hogy téves volt. Nekünk elég volt, hogy pár tíz év alatt felépüljük a tej és húsipart és természetesen aztán a kórházakat is később, mert lehetetlen volt ennyi fehérjét bevinni az emberi szervezetbe csak is ilyen módon lehetséges (sok hús és tejtermék). Persze kutató orvosaink helyesbítettek, mutatja ezt a VHO, az egészségügyi világszervezet ajánlása, ami napi 40 grammot ajánl, úgy, hogy közben nem tagadja: 10 grammot biztonság kedvéért rátettek.


Hol is tartunk? Mit figyelhetünk meg? A napi fehérjebevitel ajánlat: 30-35 gramm. Ennek többszörösét visszük be naponta!


De menjünk tovább! Az orvos antropológia foglakozik a népek, népcsoportok táplálkozási szokásaikkal, valamint a rájuk jellemző betegségekkel. Három olyan törzset is találtak a földön (az egyik ilyen a kaukázusi Hunza törzs), kiknek napi fehérjebevitelük nem haladja meg a 25-35 grammot. Röviden ennyit a kutatások eredményéből: Semmilyen civilizációs betegség, mint rák, érelmeszesedés, agyvérzés, asztma, allergia, köszvény, reuma… és lehetne sorolni, nem jellemző náluk. 10 gyereket is szülnek és nevelnek fel. Átlag életkoruk 100 év. Sokan ebben a korban is nemzőképesek… Étkezési szokásaikat tekintve 95%-ban nővényi étrenden élnek. Állati terméket szinte egyáltalán nem fogyasztanak. Napi fehérjebevitelük 25-30 gramm. És így tovább.


A fehérje többletfogyasztás, és a belőle származó civilizációs betegségek sokasága elkerülhető lenne, ha étrendünket átalakítanánk, a megfelelő fehérje mennyiség bevitelére.


Ennek ellenére, nem hallani mást, mint iskola tej akció, „fehérjéből sosem elég”… és büszke a reklámba a tejterméket gyártó cég hogy 35 millióval támogatta a rákos gyerekeket, abból a pénzből, amit eladott tejtermék, ami a betegség kialakulásnak okozati tényezője. 


Téves-e a megfigyelésem, ha azt mondom, hogy a pénz útját nézve, hamar rájöhetünk, miért nincsenek megfelelő képpen tájékoztatva az emberek, de még orvosaink sem, ezekről a dolgokról?


Tévedek, ha azt látom, hogy a legnagyobb „tőke” a legnagyobb „hang”, amire odafigyelnek az emberek?


Tévedek, ha azt mondom: a legnagyobb tőke az egészségügyben (betegellátásban), a gyógyszeriparban, az élelmiszeriparban van.


És vajon tévedek, ha úgy látom, hogy túl sok politikus érdekelt ezeken a területeken?


Olyan társadalomban élünk, mely, ahol, ha olyan információk kerülnek napvilágra, mely sérti a „nagy tőkét”, nyomban félrevezeti az embereket, és hagyja tömegesen szenvedni és akár pusztulni is, mintsem veszítsen vagyonából, vagy változtasson az eddigieken.


A félelem levetkőzése, hogy esetleg elveszítünk valamit, amit felépítettünk, vagy ami a miénk, valamint a megfelelő oktatás, a valós információk széleskörű terjesztése… számos dologra megoldás lenne az egészségügy terén, és nem ostoba módra irtanánk milliárdokért a parlagfüvet, hanem az ember, a társadalom válna egészségessé, és általa EGÉSZ-séges gondolkodásúvá.


Bár nem tudom, ki vagy, de gondolom, Te is csak egy ÉN, ajánlom a lenti videókat!
Talán Neked is hasznodra lesz.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése