2020-07-03

Sejtek összekapcsolása

Sejtek összekapcsolása

Természetesen nem én találtam fel a spanyol viaszt.

Vannak és lesznek is olyanok, akik – amikor találkoznak egy összefogást szorgalmazó kezdeményezéssel – úgy gondolják: „Mit képzelek én!” – hogy beleköpök a levesükben, hiszen náluk már van egy kezdeményezés önellátásra. Ilyen esetekben nagy úr az ego és a félelem a kezdeményezés létrehozóitól, vezetőibe. Sokan félnek attól, hogy elvesztik, amit építettek, vagy a vele járó „hatalmat” és pénzt. Ne szabadkozzon itt senki! Nem kell, nincs miért. Azt se mond, hogy nem a pénzért csinálod, mert akkor a hatalomért. Vagy az egyik, vagy a másik a félelmed oka ha félsz, hogy elvesztheted.

Teljesen tisztában vagyok azzal, hogy vagyunk sokan, kik úgy gondoljuk, hogy nem múlattuk mi el azt a pénzt, amit velünk akar kifizettetni az Állambácsi külföldi tartozás címén. Kifizetteti úgy, hogy már kifizettük, Isten tudja hányszorosát, elvitték és viszik nyersanyagainkat, kizsigerelik a munkaerőinket és még sorolhatnám. És e között a sok ember között akadnak olyanok, akik ötleteikkel, erőikkel tenni kívánnak ez ellen a kizsákmányolás ellen, és tesznek is. Mindenki megvan győződve arról, hogy az Ő elképzelése a legjobb és leghatásosabb. Aztán vannak emberek, akik ennek ellenére meghallgatnak másokat és képesek módosítani elképzeléseiken, mondván: „Igen igazad van, így jobb lesz mindnyájunknak!”

Veszem a bátorságot és azt állítom: „Amit akarok, az mindnyájunknak jobb”! Még azoknak is, akik úgy érzik a legtöbbet veszíthetik. Ha van olyan kis társaságod, akik egy jobb, igazságosabb létforma felé „haladnak”, vagy szeretnének, és már van is valamilyen működtetett kis rendszerük önállóbb élethez, ne féljenek használni, az álltam megfogalmazott megoldást! A módszer, "az okos cserekereskedelem" összekötheti a kis apró sejtként működő kezdeményezéseket, kik önellátásra törekednek. Számukra jobb működést biztosíthat minden téren, és ez egyfajta összefogás is egyben anélkül, hogy bármiről lemondjon bárki.
 

Bár nem tudom, ki vagy, de gondolom, Te is csak egy ÉN, ajánlom a lenti videókat!
Talán Neked is hasznodra lesz.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése