2020-07-02

Üzenet a Klubtagoknak

Üzenet a Klubtagoknak

A kaposvári Életért, a Földért, az Egészségért Alapítvány által elindított kezdeményezés lényege a következő:

 

Olyan embereket igyekszik összefogni, kik keresik, gyakorolják a természetes életmódot. Ennek lényege, hogy napjaink civilizációs betegségeit, az egyre szörnyűbb állapotban lévő emberi egészséget és tudatot visszaszerezzék. Teszik ezt úgy, hogy felismerték, hogy a jelenlegi, katasztrofális egészségügyi állapotot, az ember által manipulált, denaturált, génkezelt, vegyszerezett, adalékanyagokkal tömött élelmiszerek, azok helytelen módon-, és összetételben való fogyasztásának köszönhetik.

 

Az így összefogott társaság, nem bejegyzett klubként működik. Nem támaszkodik semmilyen állami, elszámolásra köteles külső támogatásokra, csak a klubtagokéra. Természetesen ennek ellenére, az alapítványtól minden lehetséges támogatást megkap.

 

Ennek oka a következő: Azok az emberek, kik belépnek ebbe a klubba, kedvezményekhez jutnak. Előnyöket fognak maguknak kovácsolni, mégpedig az összefogásból származó előnyöket. A megkeresett, leadózott pénzükből fognak létrehozni maguknak ellátást, bio-, reform ételekből, ételkülönlegességekből, melyek gyógyulásukhoz, egészségük megőrzéséhez szükséges, mert különböző okok miatt, mint időhiány, hozzá nem értés… nem tudnak foglalkozni kellőképen egészségükkel. A klub által kiépített tanácsadási rendszer, a személyre szabott étkeztetés, kért ételek elkészítése (legyen az búzafű lé, biocsírák, készételek, frissen préselt gyümölcs, és zöldséglevek…) kiszállítva a tagoknak…, ennek fenntartása úgy, hogy a már leadózott pénzükből csak a „rezsit” fizetik ki, nincs áfa és újabb adó. Ez azt eredményezi, hogy olcsón jutnak olyan ételekhez, ami egészségükhöz szükséges. Ezeket az ellátásokat, önkéntes klubtagok, valamint a klubot létrehozó alapítvány általtámogatott, munkaerővel végzik, kik már készen állnak a feladatra.

 

Első körben ebédet lehet rendelni majd a tagoknak, személyes éthordójukba (kezdetben eldobható edények), melyből kettő van, a folyamatos csere miatt. A tagok kézhez kaphatnak egy, az alapítvány által elkészített, de orvosi kutatási eredményeken alapuló írásos összeállítást. Ez az írásos anyag a tudomány által már ismert, feltárt, legkisebb, a szervezet építését szolgáló elemeket mutatja be, illetve azoknak a szervezetre való hatását, de kitér arra is, hogy miben találhatóak, hogyan kell fogyasztani a megfelelő gyógyhatás-, egészség megőrzés érdekében. 

Ezt követi majd a préselt levek, és csírák készítése igény szerint.

 

Az alapítvány biztosítja a kezdéshez az eszközöket, és a helyet, s a klub fejleszti azt. Ez a hely, konyhának, raktárnak lesz berendezve, és innen indul ki az ellátás a tagoknak.

 

Klubtagsági feltételek: Tudomásul veszi, a klubtag, hogy önerőből jön létre nagyrészt a kezdeményezés, és ennek megfelelően türelemmel, nem követelődző stílusban kapcsolódik a rendszerhez. Kész azt támogatni lehetőségei szerint, hogy minél olcsóbban tudjuk működtetni az ellátást. A már meglévő klubtagok, és az alapítvány nagy teljesítményű zöldség, gyümölcsfacsarót vásárolt, valamint csíráztató gépet. Ennek értelmében, adott, hogy frissen facsart zöldség és gyümölcslevekhez jusson a klubtag. A biocsírák vásárlására, a csíráztatógép fenntartására, a klubtagok 1000 Ft havidíjat szavaztak meg, amit nem kötelező befizetni. Ez a pénz lehetővé tette a csírák fogyasztása mellett (zöldségsalátákba), azt, hogy havonta egyszer Budapestre menjünk, és bevásároljunk magunknak, mindenkinek azt, amire szüksége van.  Érdeklődjetek ez irányba!

 

A klubot folyamatosan fejlesztjük. Elképzelés szerint a következőkkel: Klub buli, ami már van, havonta egyszer. Olvasó és meditációs szoba, előadások szervezése, életmód szaktanácsadás, valamint lelki segély depressziósoknak, egyéb „rossz hangulatban” lévő tagoknak…

 

Amikor ezt a lapot kezedben tartod, a klub konyhája áll, és kész arra, hogy kiszolgáljon néhány dologgal.

Ezek az ételek nem tartalmaznak állati eredetűt! Nagymértékben kizártuk a sót, ecetet, cukrot. Nincs tartósítószer, adalékanyag, és denaturált alapanyag használva (Ez csak az 1-es menüre vonatkozik!). Bár hagyományos ételeket is készítünk, de nem megszokott alapanyagokból és nem megszokott eljárással. Érdeklődj, amennyiben érdekel, mit miből és hogyan készítünk el! Vannak, akik még az ételek megnevezésétől is a hideg rázza ki. Nekik annyit, hogy nem a nevet fogyasztják el, és a húsos étel is, más konyhában készül!  

Köretek: barnarizs, hajdina, bulgur (füstült tört búza), búza, rozs, köles, zab, burgonya, reform tészták (kukoricás, tojás nélküli teljes kiőrlésű…)

Ételek: Gulyás leves, rántott szelet, sült hús, bolognyai, brassói, palacsinták, „disznótoros”, szendvicsek… (gabonahús alapúak)

Öntetek: zöld öntetek, tartál…

Italok: tiszta mélykúti ásványvíz (névre szóló öt literes kannákban, flakonokban), teák, frissen préselt levek (névre szóló flakonokban kiszállítva)…

Bár nem tudom, ki vagy, de gondolom, Te is csak egy ÉN, ajánlom a lenti videókat!
Talán Neked is hasznodra lesz.


 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése