2020-07-09

Búzafű kúra

Búzafű kúra

Szerző: Balogh Renáta | 2010.09.02. |

Búzafű kúra
A búzafüvet Ann Wigmore és Victor Kulvinskas tette híressé, a páros sok embert meggyógyított súlyos betegségéből. Rájöttek, hogy ha kipréselik a füvet, akkor zöld levet nyernek, mely vitaminok, ásványi anyagok, enzimek, fehérjék és klorofill gazdag forrása. A búzafű a fűnagyságúra megnőtt, csíráztatott bio tönkölybúza. Semmilyen káros mellékhatása nincs, kismamák és kétéves kortól a gyermekek is fogyaszthatják. A mai zöldségek és gyümölcsök tápanyagban szegények, nem tartalmaznak annyi vitamint, mint korábban. Ezért egyre fontosabb, hogy a szükséges tápanyagokat más módon pótoljuk szervezetünkbe. A búzafű fogyasztása erre nyújt kiváló lehetőséget.

 A búzafű koncentrált hatóanyagai révén a teljes szervezet működését pozitívan befolyásolja. Lúgosító hatással rendelkezik, ezért a szervezet egy idő után elkezdi lebontani a felhalmozódott káros anyagokat. A méregtelenítés folyamata eléggé intenzív, fogyasztás alatt a lerakódott káros anyagok a szervezetből folyamatosan ürülnek. Ezután jobb lesz a közérzetünk, elmúlik a fáradékonyság, kimerültség. Hosszabb idő eltelte után a betegségekkel szemben is sokkal ellenállóbbak leszünk. A búzafű magas klorofil tartalma szervezetünk oxigénellátását javítja, így a gyulladásokat gyorsabban elmulasztja.
 
Néhány fontos tudnivaló a búzafűről, mely garantáltan meghozza a kedvünket egy kúrához:
- Tartalmazza az összes ásványi anyagot, melyre szervezetünknek szüksége van
- Nagyszerű fehérjeforrás.
- Az egyik leggazdagabb növény A- és C-vitaminban, de található benne E-, F-, K-, és B-vitamin is.
- Magas enzimtartalmának köszönhetően azonnal reakcióba lép a mérgekkel, és a gyomorban összegyűlt nyálkával, és segít lebontani őket.
- Klorofillt tartalmaz, mely kiválóan tisztítja és újítja a vért.
- Jelentős a B17 tartalma, ezért a normál sejtek befolyásolása nélkül képes szétrombolni a ráksejteket.
- Ősztől a leghatásosabb elkezdeni a kúrát, mivel ilyenkor az immunrendszert nagyon meg kell erősíteni. Rendszeresen igyunk búzafűlevet (már napi 1-2 kanálnyi is elég), ritkábban leszünk betegek, hamarabb felépülünk, és jobb lesz a teljesítményünk.
- Hatóanyagai kiváló sejtregenerálók, lassítja az öregedést és véd a kimerülés ellen
- Fáradékonyság, tompaság ellen is rendkívül hatásos ez a „csodaszer”.
- A tisztító, salaktalanító kúrákhoz nagyszerűen alkalmazható, még léböjt idején is javasolt a fogyasztása.
- Krónikus gyulladások, fertőzések esetén is felveszi a harcot a betegségekkel.
- Fekélyes panaszok, emésztési zavarok szintén jól kezelhetők vele.
- Daganatos betegségek esetén különösen ajánlják, hiszen szuperül roborál és serkenti a szervezet daganatsejtekkel szembeni küzdelmét- Az immunrendszert jelentős mértékben erősíti.
- A cukorbetegséget kezdeti stádiumában akár vissza is lehet fordítani, illetve a további romlást meg lehet akadályozni a rendszeres szedésével.
- Emeli a szervezet energiaszintjét, felpezsdíti a szervezetet.
- Javítja a keringést, segíti a belső szervek működését (szív, tüdő, gyomor, belek).
- A gyomorproblémákra is megoldást jelenthet (puffadás, gyomorfekély).
- Helyreállítja a DNS-t, képes elősegíteni az újjáépülést a sérült sejtekben.
- Jótékony hatással van az idegrendszerre és az álmatlanságra, mely a kimerültség miatt léphet fel.
A kúra

A búzafűlé kúraszerű fogyasztását a következőképpen javasolják: fogyasszunk 24 napig naponta két adag búzafűlevet reggel, éhgyomorra. A fogyasztást követően 30 perc teljen el, mielőtt bármi más tápanyagot magunkhoz vennénk. A 24 nap eltelte után elég egy adagra csökkenteni a fogyasztást. A szakértők szerint, ha végigviszünk egy búzafű kúrát, utána sokkal jobban fogjuk érezni magunkat a bőrünkben, megszűnik a kedvtelenségünk, és kirobbanó formában leszünk.

Megjegyzés: Vegán étrend javasolt!

Bár nem tudom, ki vagy, de gondolom, Te is csak egy ÉN, ajánlom a lenti videókat!
Talán Neked is hasznodra lesz.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése