2020-07-01

Kerülendő ételek!

Kerülendő ételek! Általános „tudnivalók”

Fehérliszt, cukor, állati fehérjék, kávé, alkohol, szervetlen só (mint pl.: konyhasó, tengeri só), ecet, bors, cigaretta, kábítószer, tartósítószerek, íz fokozók, ételfestékek, mellékhatású gyógyszerek…, valamint az ezeket tartalmazó ételek. Kerüljünk lehetőleg minden olyan élelmiszert, melyet az ember „manipulált” bármilyen formában. Még a hőkezelésnek is vannak olyan szabályai, melyeket, ha betartunk, segítenek az étel élő enzimeinek életben maradásának.  

Helyettük: Teljes kiőrlésű lisztek, pelyhek, gabonák, zöldségek, gyümölcsök, olajos magvak, hidegen sajtolt olajok, aszalványok, zöld fűszernövények, gyógyhatású zöld teák, valamint a jövő tápláléka, a biocsírák…, és az ezekből készült ételek. 

Általános „tudnivalók”

Bármennyire is szeretnék bebizonyítani, a húsevés – esetleges – elhagyása, nem káros, sőt orvo-silag bizonyítottan hasznos lépés a táplálkozásban!  A gabonák táplálnak, a zöldségek tisztítanak, a gyümölcsök frissítenek! A délelőtt legyen gyümölcs, a délután a gabona, zöldség, olajos magvak és az ebből készült ételek. Egyre több egészséges, növényi felvágott, hús és egyéb dolog jelenik meg a piacon. Igyekszem ellátni azokat, akik igénylik, amíg az igény akkorára nem nő, hogy boltokban is megtalálható lesz a bio-, reform élelmiszer. Hőkezelés hatására az élő enzimek elpusztulnak (40-50 fok felett)! Egyedül a gabonák bírnak magas hőmérsékletet. Törekedjünk minél több nyers tápanyag bevitelére!

Ezt kell betartani ahhoz, hogy a „GYÓGYÍTÓ TÁPLÁLÉKOK” működjenek:

1. Délelőtt gyümölcs, és azt is fajtánként 20-30 perc különbséggel fogyasztva, mert a gyü-mölcscukrok keveréke is erjedésnek indulhat a gyomorba, ami nemkívánatos folyamatokat indít el. Reggel 8 körül kezdheted, és felesleges egy nap két gyümölcsfajtánál többet bevinni, és lehetőleg idényjellegűeket, vagy átteleltethetőt. A gyümölcsök 20-40 perc alatt felszívódnak, ezt várd meg, azaz, ne fogyassz rá egyből ebédet! Semmi mást nem tehetsz a gyomorba, még kávét sem! Majd a gyümölcscukor fel fog frissíteni, csak adj pár napot Magadnak, hogy ez észre vedd! Persze ha kávét fogyasztottál sokáig életedben, a „koffein függőség” követelni fogja a maga jussát, de igyekezz legyőzni!
 
2. Délben használd a „GYÓGYÍTÓ TÁPLÁLÉKOKAT”, vagy a „Gyógyító táplálékok light” kínálatát. A „Ligh” kínálatot én csak „parkoló ételeknek” hívom, arra az esetre, amikor valaki úgy érzi, nem bírja tovább a „nélkülözést”, amit a szervezetben kialakított függőségek okoznak, mint pl: a candidagomba elszaporodása, koffeint, cukor... okoz.
 
3. Soha ne igyál, közvetlenül evés előtt, se evés alatt, illetve evés után legalább 1.5-2 órát várj, mielőtt innál! Evés előtt 20-30 perccel igyál egy nagy pohár tiszta vizet, és nem le-szel szomjas evés után, de lesz ideje a víznek „felszívódnia”! Nem üdítőt és egyéb szart!
 
4. Délutánra kevés olajos mag és aszalvány keveréke, igen kedvező! Az olajos magvak B vitamin tartalma, valamint az aszalványok cukor tartalma igen kedvezően működtetik az agyacskádat! Ezért is nevezték el „diákcsemegének”. 15 és 16 óra körül vidd a gyomrodba!
 
5. Vacsorára igen jók a szendvicsek zöldségekkel, amiket megjelöltem GT-vel, vagy GL-el! Felhívom a figyelmed, hogy felelősséget csak az általunk készített ételekért tudok vállalni. Ez azt jelenti, hogy az A01-től, és B01-től betűkkel jelöltekért! Bízom abban, hogy nem élnek vissza az általam megadott jelzésekkel, és figyelembe veszik mások is, hogy milyen betűk alá, milyen jellemzők tartoznak. A vacsorát, lehetőleg este 18-óráig tudd le!
Ha nem eszel mást, és figyelsz arra, is, hogy naponta legalább 2-3 liter folyadékot vigyél be, nyugodt szível állítom, hogy „csodát” láthatsz, már ami a betegségek leküzdését illeti! Nem lesz: pattanás, fejfájás, gyomorszarakodás…
Megfelelő léböjtkúrák, gyógyteák… beiktatásával, még a súlyos betegségek is visszafordíthatók, mint a rák, a csontritkulás (IGEN, A CSONTRITKULÁS IS!), asztma, allergia… Nem csak visszafordíthatók! Megszüntethetők!

Bár nem tudom, ki vagy, de gondolom, Te is csak egy ÉN, ajánlom a lenti videókat!
Talán Neked is hasznodra lesz.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése