2020-07-01

Előszó (Iránytű)

Előszó (Iránytű)

Üdvözöllek! 

Azoknak kívánok itt segítséget nyújtani, ezzel az anyaggal, akik igénylik – esetleg. Miben tudok segíteni? Utat mutatok, összefüggéseket tárok fel.
Gondolom, mindegyikőtök szeretne, egészséges, boldog, és gazdag lenni. Honnan veszem a bátorságot magamnak? 1993-ban mondott le rólam az orvostudomány, de még élek. Csoda? Nem! Csodák nincsenek! Élni akartam, és élek. Változtattam. Min? Életvitelemen, táplálékaimon. De nem arra szánom ezt az anyagot, hogy magyarázkodjam. Akit érdekelnek az előzmények, és a „hitelesség” itt nézhet utána.

Jó, ha tudod a következőket!
Az ember az érzelmei alapján hozza meg döntéseit. A döntései alapján cselekszik. Az, hogy hogyan érezzük magunkat, egészségi állapotunktól függ. Az egészség táplálékaitokban rejlik! A betegség, nem egyenlő a fájdalommal. Egészséges akkor vagy, ha minden egyes „alkatré-szed”100%-ig funkciónál. Nincs semmi, ami a tested rendes működését gátolná! Ilyen ember nem található már – szinte – a földön. Az ember nem: vagy egészséges, vagy beteg! Ma már inkább az a kérdés, mennyire vagy közel az EGÉSZ-séges állapothoz. Miért fontos? Hogy boldog légy! Figyeld csak! A beteg (az egészség hiányos) ember lehet: fáradékony, lassú, rosszkedvű, ingerlékeny, türelmetlen, feszült, félelemmel teli, aggódó, erőszakos, zárkózott, és még folytathatnám, akár a féltékenységgel is. Az egészséges ember (vagy ahhoz, minél közelebb álló): vidám, erőteljes, megértő, barátságos, odaadó, szeretetteljes, segítőkész, döntéseinek következményeit jobban átlátja, stb. Ennek fényében, vizsgáld meg, hogy napjában, mennyi negatív, ROMBOLÓ HATÁSÚ tulajdonság lép fel nálad (düh, bosszankodás…), és nézd meg, hányszor voltál, türelmes, odaadó, megértő… ÉPÍTŐHATÁSÚ! Az egészség engedi felismerni számodra, hogy: minden, ami veled történik, azért egyedül Te vagy a felelős, bármenyire is akarod az ellenkezőjét bizonygatni! Segít, hogy lásd a jövőt! Megérteti veled, hogy a jelen nem más, mint a múlt következménye. A jövő nem más, mint a jelen következménye. Ezáltal a jövőd, nem más, minta jelened! Ha képtelen vagy a jelenben lenni, mert a múlt „bűnei”, vagy ballépései miatt aggódsz, vagy éppen a jövő kiszámíthatatlannak tartott nehézségei foglalnak le, bizony nehéz dolgod lesz! 

Pontosan ezek azok dolgok, melyek megmérgezik jelenedet azzal, hogy „félelemből” hozott döntéseid mások „eltaposásához” vezet. Ezért aztán a jövőd nem más, mint a Te „eltaposásod” lesz. Ha a jelened erőszak, mérget vehetsz, hogy a jövőd is az! Ha a jelened hazugság, a jövőd is az! Ha a jelened félelem, a jövőd is az… és így tovább. Döntsd el, hogy mennyit kívánsz még szenvedni az életben, aztán, ha úgy gondolod, hogy most már boldog szeretnél lenni, szerezd vissza minél teljesebb egészséged! 

Az egészség megtaníttatja veled, hogy ne magadon kívül keresd a boldogságot! Ideig-óráig lehetsz boldog, de milyen boldogság az, amikor közben attól retteg az ember, hogy meddig tart vajon, mikor lesz vége, mikor veszíti el, boldogsága tárgyát?

Törekvéseim, hogy hozzásegítselek egy szebb jövőhöz, nem csak az alapítványom által tartott ez irányú előadásokra, de az ellátásokra is kiterjed, amíg nincs rendelkezésre álló más forrás, ahonnan kielégítheted a megfelelő minőségű élelmiszer és egyéb igényeidet. 

Vettem a fáradságot, és összeszedtem néhány olyan információt, melyet Te is meg fogsz érteni. Ez nem lenézés részemről, csak azért fogalmaztam így, mert, ha valaki nálam értetlenebb, az „festi magát”. Mivel én értem, amit leírtam, úgy gondolom, neked sem lesz vele gondod. 

Lebontottam a „világot” és mindent, ami Téged körülvesz, annyira, emennyire csak lehet. Tettem ezt azért, mert bízom abban, ha felismered az „építőkockákat”, rájössz, hogy azt építesz magadnak, amit csak akarsz magad köré. Legyen az: boldogság, egészség, barát… 

Bízom abban, hogy az elején már megértetted, miért fontos, az egészség visszanyerése, vagy legalábbis az egészséges állapot, minél jobban való megközelítése. Ugyanis egészséges az, kinek minden egyes „alkatrésze” (szerve) 100%-ig betölti funkcióját. Ha egy kicsit képes vagy belemerülni belsődbe, észreveszed, hogy szinte egy ilyen szerved sincs – sajnos. Ezért mondom azt, hogy CSAK „megközelíthető” az egészséges állapot, s vele az egészséges tudat is. 

Elsőnek talán a kerülendő dolgokra hívom fel figyelmed! Persze, Te azt teszel, amit csak akarsz! Ezek csak egyszerű információk, melyeket vagy használsz, vagy nem. Annyi bizonyos, hogy minél kevesebb, a szervezetbe nem való dolgot viszel be, annyival könnyebb annak az egészséges élet fenntartása, hiszen energiáit nem arra kell fordítsa, hogy azzal küzdjön, ami rombolja a testet. Nézd csak meg, milyen guszta és finom ételek a "GYÓGYÍTÓ TÁPLÁLÉKOK"!

Bár nem tudom, ki vagy, de gondolom, Te is csak egy ÉN, ajánlom a lenti videókat!
Talán Neked is hasznodra lesz.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése