2020-07-01

Tudta-e Ön

Tudta-e Ön, hogy…
 

…Szenvedéseink, betegségeink legfőbb oka a tudatlanság, mely visszatartott információkból származik?

…és, hogy ezeknek az információknak a visszatartása teszi lehetővé a temérdek mennyiségű gyógyszerek eladását…

…és hogy az egészség könnyen visszanyerhető, és fenntartható természetes úton a helyes táplálkozással…

Tudta-e Ön, hogy a betegségcsoportok jóval több mint 90%-a állati termékekből származnak, ugyan akkor fogyasztásuk – az ember számára – nem életfeltétel.

Tudta-e, hogy a mai napig 100-120 gramm fehérjét propagálnak a médiákon keresztül annak ellenére, hogy tudják (WHO), napi fehérjeszükséglet egy felnőtt embernek mindössze 40 gramm, de ezen is már 10 gramm biztonsági tartalék van…

…és tudta-e, hogy a civilizációs betegségek (rák, asztma, reuma, bél-gyomor-, szívbántalmak…) jóval több, mint 90%-át állati termékeknek köszönhetjük?

És tudta-e, hogy a fehérjetöbblet bevitelt csak hús- és tejtermékekkel tudjuk megvalósítani?

…és, hogy valójában nem igaz, hogy az állati termékek fogyasztása életfeltétel az ember számára, hiszen törzseket találtak, kik a higiénia hiánya mellett, napi 25-35gramm növényi fehérje fogyasztásával, kitűnő állapotú egészségnek örvendenek és hogy semmilyen civilizációs betegség nem található náluk?

…és hogy az átlag életkoruk 90-100 közt van, és akár tíz gyereket is szülnek, és nevelnek fel?

 

És tudta-e, hogy: „a cukor egy teljesen halott anyag. Mesterségesen előállított, finomított kivonat. Csak kalorikus értéke van.

A szervezetbe jutva elrabolja a már birtokolt tápanyagokat.

Akik cukrot fogyasztanak, alkoholisták, anélkül, hogy tudnának róla."

Dr. Shelton

 

Tudta-e, hogy: A konyhasó, az egyike a legmérgezőbb drogoknak. A konyhasó olyan erős méreg, hogy egy pohár erős konyhasóoldat alkalmas lehet egy emberi élet kioltására. A konyhasó szervetlen anyag, ezért enzimeket egyáltalán nem tartalmaz. Ahogy az ember vagy állat nem tud táplálkozni kőporral vagy vasreszelékkel, úgy szervezetünk sincs berendezkedve a konyhasó következmények nélküli fogyasztására. Ezt a tényt igazolja az is, hogy ha csak teheti kiválik szervezetünkből. (verejték, vizelet). Annyi só, amennyire az embernek szüksége van, bőségesen rendelkezésre áll a növényekben. A konyhasó fogyasztása szomjúságot okoz. Ez azért lehet, mert a só testidegen anyag és a szervezet méregteleníteni akar, vízzel akarja távoztatni. Minél több sót fogyaszt valaki, annál gyakrabban kínozza a szomjúság és éhségérzet. Az a sómennyiség melyet a szervezet nem tud kiválasztani megülepszik a szervezetben. Ez aztán sok bajnak lehet az eredője, de elsősorban az artériákat meszesíti el. A konyhasó - túlzott fogyasztás esetén - megsemmisíti a vitaminokat és az enzimeket is ezért rákkeltő. A konyhasó éppen olyan idegen testünk számára, mint a vegyi gyógyszerek.

Az ókori egyiptomiak a sót balzsamozásra használták. Vegyük észre a burkolt figyelmeztetést!

 

És azt tudta-e, hogy: A tej, és tejtermékek értékességéről a kutatók valójában milyen véleményen vannak?

"Vannak bizonyos tradíciók, amelyek oly mélyen beivódtak a társadalom tudatába, hogy felülvizsgálatuk közel azonos a szentségtöréssel. Ezeknek a szent és sérthetetlen dolgoknak egyike a tej, melyet olyan féltő gonddal óvnak, hogy vele szemben bármilyen állítást kétkedve fogadnak."

dr. A. M. Thrash

"Tegyük a tejet a kockázatos táplálékok listájára." dr. F. Oski

"Potenciálisan toxikus anyagokat tenni a tejbe - mint amilyen a D-vitamin -, nem okos dolog." dr. C. L. Thrash

"Az emberekbe éveken át sulykolták, hogy a tej egy csodálatos, egészséges és csontépítő táplálék. Sok híres sportoló szupersztárt fizetett meg a tejipar, hogy a nagyközönségnek ezt az üzenetet közvetítse. Bár számos elismert tudós a tejet nem tartja egészségesnek, mégis mélyen belénk ivódott a mondás, miszerint a tej élet, erő, egészség."

Dr. A. Gaby

"Puszta babona a tej értékéről vallott nézet, de annyira meggyökeresedett, hogy szinte lehetetlen megingatni." Gandhi

"A természet az állati tejet a szopós állat táplálkozására szánta, egyetlen emlős sem él tejjel elválasztás után." Dr. Oláh A

"Sok embert úsztatott a tej a koporsóba." Dr. Williams

"A tej az általános oka a székrekedésnek vagy a változó székrekedés-hasmenésnek. Ahhoz, hogy megszabaduljunk a székrekedéstől, az étrendből a tejet ki kell vonni, és gyümölcsöket, főzelékeket, magvakat kell adni." Dr. A. M. Thrash

"Az orvosoknak és a táplálkozástudósoknak oda kellene figyelniük arra, miközben boldog-boldogtalannak ajánlják a tejet és a tejtermékeket, hogy az emberek 15-20%-a tejallergiás és a 70-80%-a laktózintoleranciás." Dr. A. Gaby

"A tej és a tejtermékek értékességéről terjesztett nézetek szemenszedett hazugságok." Dr. N. Walker

"A pasztörizálás egyszerűen szélhámosság." Dr. N. Walker

"Sajtot soha ne vigyünk a gyomrunkba." Dr. E. G. White

"A gyermekeket óvjuk a húsételektől, fűszerektől, vajtól, sajttól, sertéshústól, túl sok sült tésztától. Ezek a dolgok megzavarják a gyomorműködést, az idegeket természetellenes tevékenységre késztetik, gyengítik az értelmet." Dr. E. G. White

Dr. Bucsányi Gy. szerint a sajtra vezethetőek vissza a következő betegségek: gyomorhurut, bélhurut, bőrbajok, köszvény.

"A sajt tele van a proteinek bomlásnak induló anyagaival. Fogyasztása nem ajánlott magas fehérjetartalma miatt." Dr. Bucsányi Gy.

 

És azt tudta-e, hogy számos híres kutató, biológus, orvos van ugyan ilyen véleménnyel a húsfogyasztásról, és hogy orvosi könyvben is olvasható, miszerint a húsfogyasztásnak rendkívül sok, nem kívánt, „mellékhatása” van, és hogy a húsban lévő erősen propagált aminosavak ugyan úgy megtalálható zöldségekben is?

Tudta-e, hogy az emberi fogyasztásra alkalmas növények táplálékok tápegészek, ami azt jelenti, hogy az emésztéséhez szükséges minden elem benne található, így aztán semmit nem von el a szervezettől emésztése során…, és gyógyítja, egészségesen tartja a szervezetet, feltéve ha nem denaturált, módosított, mesterséges adalékanyagos, vagy nem volt rossz hőkezelési eljárás alatt.

 

Tudta-e Ön, hogy orvosaink zömének tudomása sincs az igazi kutatási eredményekről, és hogy egyáltalán, vagy alig jártasak a betegségek, táplálkozás közti kapcsolatokban, vagy, hogy ezt nem is tanítják az egyetemen kellő képen, hiszen a gyógyszertan vette át a szerepet, a gyógyítás helyett?

 

Tudta-e azt, hogy a gondolkodás alapjául szolgáló érzelmek könnyen befolyásolhatóak a helyes táplálkozással, ami az egészség, a boldogság, öröm… forrása az ember életében?

 

És azt tudta-e, hogy ezek az információk azért nem jutnak el Önökhöz, mert a magántulajdonhoz ragaszkodó, gyártó, forgalmazó… cégek tulajdonosai pénzükkel képesek bármire, hogy megtartsák azt, amit felépítettek, még akkor is, ha közben ők maguk is belepusztulnak, akkor is ha mindent lerombolnak maguk körül, mint egészség, természet… De tovább „bátorkodom”! Politikusaink is védik törvényekkel azt amit összeharácsoltak, és bizony sokan fognak nekem esni e tájékoztatólap miatt, a törvényre hivatkozva, nem törődve ennek valóságtartalmával.

 

Tudta-e Ön, hogy a világon már ötnél is több olyan természetgyógyászati klinika van, melyeket orvosok vezetnek félretéve a gyógyszergyártás anyagi nyomását, és hogy nagy sikerrel gyógyítanak számos olyan betegséget, amivel a mai orvoslás nem tud mit kezdeni (rák, vakság)? Csak kúrákkal, élelmiszerekkel (növényi étrend) dolgoznak szinte. 
 


...és ha még ennél is többet tudnál, nem másokat hibáztatnál azért, ami Téged ér.
 


Bár nem tudom, ki vagy, de gondolom, Te is csak egy ÉN, ajánlom a lenti videókat!

 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése